Familierådgivningen er et gratis, åbent og anonymt tilbud til børnefamilier med særlige behov i København.

Alle familier kender til problemer. Nogle gange kan problemerne virke så store, at man har brug for hjælp til at komme videre. Det kan du få hos Familierådgivningen, hvor vi har lang erfaring med at hjælpe børnefamilier.

Vi rådgiver om det meste, der vedkommer børnefamilier med børn i alderen 0-12 år. Der er ingen specielle krav for at komme i Familierådgivningen; ikke andre end, at du selv ønsker at være med til at finde en løsning på dine problemer.

Det kan være at du synes, det er svært at være forælder, og måske har du svært ved at opdrage dit barn? Det kan også være, at du bekymrer dig om dit barns trivsel eller udvikling. Det kan være, I skændes meget derhjemme. Måske står I midt i en svær skilsmisse? Eller måske har du eller din partner et problem med alkohol?

Dette er blot nogle eksempler på, hvorfor folk henvender sig til os. Måske er det helt andre ting, der er svære for dig eller din familie. Under alle omstændigheder er du velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid eller ringe til os.

Familierådgivningen er en del af Borgercenter Børn og Unge under Københavns Kommunes Socialforvaltning.